Hur går det till

SFbBox by casino froutakia

Produkter som ni kan sälja

Vi har inga mellanhänder detta är förklaringen till att vi kan ge så mycket mer tillbaka till klubben - klassen.
Vi arbetar med småskaliga producenter och familjeföretag som uppfyller de krav Sofias Garden ställer och för att vi ska kunna förmedla en äkta medelhavs smak och känsla. Vi har noga valt ut dessa för att kunna ge dig toppkvalitet och härliga smakupplevelser.
 
Sofias 0.3 Extra Virgin olivolja
En fin grekisk Extra Virgin Olivolja tillverkad från koroneikioliver. Olivoljan är fräsch med en tydlig karaktär av nyklippt gräs och en lite pepprig eftersmak. En mycket god smaksättare, att ringla över kött fisk och sallad.
 
Balsamico classic
Hemligheten med kvaliten på vår balsamvinäger är att samma recept har använts från en generation till en annan och det baseras huvudsakligen på den naturliga fermenteringen och av rena grekiska ingredienser och utan färgämnen och konserveringsmedel.
 
Balsamico med honung
Tillsatsen av äkta grekisk honung i vår balsamvinäger ger den en härlig smak och den är full av arom. Helt utan färgämnen och konserveringsmedel. Den passar bra till sallader, såser, kött och fågel.
 
Kalamata oliver med kärnor

Kanske världens, mest kända oliv är den svarta, avlånga oliven från Kalamata. Deras färg varierar från mörk lila till svartbrun.
Oliverna har ett fast olivkött med lite tuggmotstånd och är rika på smak.
Kalamata oliver passar till förrätter, varmrätter, sallader, bröd och som tilltugg.
Variationerna är många låt fantasin flöda!!!

 
Halikidikioliver med pimento
Dessa stora gröna oliver är ovala med en karakteristisk spets i ena änden, de har mycket fruktkött, god sälta och lätt krispig konsistens den milda pimenton och Halkidiki oliven skapar en fin balans.
Passar utmärkt att avnjuta som tilltugg eller i en god pizza, i gratänger, grytor och sallader. Naturligt konserverade i saltlag.
 
Halikidikioliver med vitlök
Sofias garden Halkidiki oliver fyllda med Vitlök. Rund smak, krispigt fruktkött. Använd som snacks eller gör kycklingsalladen spännande. Släpp loss fantasin och prova dig fram. För den som älskar gröna oliver kommer denna bli en favorit.

Halikidikioliver med mandel
Sofias Garden gröna Halkidiki oliver fyllda med mandel har en krispig mild smak av nötig sötmandel som ger en fantastisk harmoni med den salta smaken av oliven. De passar såväl i en cocktail som snacks eller på middagsbordet.
 

Sofias Garden AB

Vi bygger vårt varumärke

kring tre kärnord,

PASSION - TRADITION - NÄRHET

 

Sofias Garden hemsida>>>

Kontakta oss

Sofias Garden AB
Box 1
151 21 Södertälje
 
Tel.: 08 252581